Зустрічайте, книжкова новинка!

Любі читачі, до нашої  бібліотеки цього року напередодні  великодніх свят надійшла новенька книжка письменниці Іґне Зарамбайте та художниці Ґрети Аліце «Секретна аґенція написання листів». Ця авторська казка адресована маленьким читачам дошкільного віку та молодшим школярам. Але, ми впевнені, разом із своїми дітьми/онуками цікаво проведуть час і дорослі читачі. Книга надрукована шрифтом  Брайля та до того ж в ній є художні рельєфні ілюстрації  Ґрети Аліце. До малюнків додаються детальні художні описи змісту зображеного. Також на титульній сторінці міститься тактильний QR-код, навівши на який смартфон, можна послухати книгу в аудіоформаті.

Про що ж ця книжка? Це вже друга розповідь литовської  письменниці Іґне Зарамбайте про поштових мишок Берту Довгохвосту, Людвіка Мокренького, та Гою, яка поки що без прізвища, але сильно мріє одного дня його отримати. Побачивши, що не всі мешканці містечка щасливі, потішні мишки вирішують їм допомогти. Спочатку не всі ідеї втілюються вдало, однак, так тільки цікавіше й веселіше.

Обов’язково звертайтеся до нашої бібліотеки та скористайтеся чудовою нагодою прочитати цю цікаву, захоплюючу історію та поринути у світ казки.