Послухайте. Не пошкодуєте!

26 липня 2012 року в книгарні «Є» відбулась презентація аудіодисків «Універсальний журналіст» Девіда Рендала та український ренесанс». Ці видання продовжили   серію дисків «Аудіокниги для людей із вадами зору», і тепер у творчому доробку організаторів 6 аудіокниг. Підручник Девіда Рендала Начитав відомий теле та радіожурналіст Андрій Куликов. Він розповів, що робота над диском йому сподобалась і він готовий далі працювати у цьому ж напрямі, наприклад, з радістю начитав би поезії Леоніда Кисельова. На диску «Український ренесанс» вміщені маловідомі поезії Володимира Сосюри, Володимира Свідзинського, Максима Рильського, Миколи Бажана, Майка Йогансена та Миколи Зерова.

Ініціатори і втілювачі цього проекту Єлизавета Олійник та Євгенія Вятчанінова надихнули своєю ідеєю студентів Могилянської школи журналістики, Католицького університету, тернопільської  молодіжної організації «Обнова» на створення подібних аудіокниг для незрячих читачів.

Отже, сподіваємось, що незабаром ми зможемо ознайомитись з новими не менш цікавими виданнями на дисках, а поки що насолоджуймось вишуканими віршами поетів українського ренесансу та вивчаймо Рендала, кому, справді, це необхідно.

 

 

Фото: Оксана Хмельовська

http://www.chytomo.com